Gin Kaart

Gin & Tonics

Bombay Sapphire East

Je proeft meteen zwarte pepers en citroengras. Deze 2 botanicals complementeren de jeneverbessen in de gin. Deze gin heeft ook een zachte notensmaak door toevoeging van amandelen en Chinese kaneel.

Garnituur: Citroen en Peper

Aanbevolen tonic: Indian Fever Tree

7,50€

Buzz N°509 ‘Raspberry’

Deze gin, ontstaan in Antwerpen, wordt gemaakt van verse frambozen, de fijnste kruiden en een premium spirit. Het resultaat is een fruitige gin, vol van smaak, die zich perfect leent voor zowel aperitief als digestief.

Garnituur: Rood fruit en munt

Aanbevolen tonic: Mediterranean Fever Tree

11,00 €

Copperhead

Deze zachte Belgische gin bevat jeneverbes, sinaasappelschil, korianderzaad, engelwortel maar ook kardemom. Dit geeft een zachte en frisse neus van citrus. Voeg de medicinale bitters Aperitivum, Digestivum of Energeticum bij de gin voor een extra helende touch.

Garnituur: Zeste van Appelsien

Aanbevolen tonic: Mediterranean Fever Tree

13,50 €

Gin Mare

Deze Spaanse gin  bevat Arbequina-olijven, rozemarijn, basilicum en tijm. Deze specerijen worden verder aangevuld door enkele klassieke basisbestanddelen: jeneverbessen, koriander, kardemom en citrus.

Garnituur: Zuiders

Aanbevolen tonic: Mediterranean Fever Tree

11,50 €

Gordon’s London Dry Gin

De verfrissende jeneverbes vormt het hart van Gordon’s Gin.. Een lichte citruszweem vervolmaakt het geheel. De gin is twee keer gedistilleerd voor een hogere zuiverheid en de opname van de plantaardige ingrediënten.

Garnituur: Citroen

Aanbevolen tonic: Schweppes Indian tonic

7,00 €

Hendrick’s Gin

Hendrick’s Gin kan niet onmiddellijk beschouwd worden als een doorsnee gin. Ondanks het feit dat hij beschikt over 11 klassieke ingrediënten, wordt de smaak van deze gin vaak op punt gebracht door toevoeging van de Bulgaarse roos of een stukje komkommer.

Garnituur: Komkommer

Aanbevolen tonic: Indian Fever Tree

10,00 €

Mimea Gin

Een alcoholvrij destilaat met onder andere rozemarijn, tijm en een vleugje peer en granaatappel
Mimea betekent kruiden in het levendige Swahili. Toepasselijk daar er maar liefst 35 verschillende botanicals gebruikt worden.

Garnituur: Jeneverbessen, Citroen

Aanbevolen tonic: Mediterranean Fever Tree

10,50 €

Onze Tonics

*) Fever Tree Indian Tonic Water:

Door het mengen van prachtige botanische oliën met bronwater en de hoogste kwaliteit van kinine van de koorts boom, hebben we een heerlijke, natuurlijke tonic met een unieke, schone en frisse smaak en aroma. Winnaar van San Sebastian Gourmet Awards, 2006.

Prijs: € 4,00 (Puur) € 3,00 (in combinatie met gin)

*) Fever Tree Mediterranean Tonic Water:

Met behulp van de meest authentieke stam van kinine en de beste citroenolie, tijm, geranium, rozemarijn en mandarijn hebben we een heerlijke nieuwe smaak ervaring.

Prijs: € 4,00 (Puur) € 3,00 (in combinatie met gin)

*) Schweppes Indian Tonic:

Wellicht de meest bekende tonic. Echter door zijn bitterheid best enkel te combineren met de Gordon’s Gin.

Prijs: € 3,00 (Puur) € 2,00 (in combinatie met gin)